PPS producerar marknadens modernaste produkter för materialhantering i Sverige

2022-06-23
#2 Svensk Tillverkning 1080X1080

Den svenska plastindustrin har satt den skånska orten Perstorp på kartan. Det var där Skandinaviens första plasttillverkning ägde rum i början på 1900-talet och där många välkända företag och plastprodukter har sitt ursprung.

Med bakgrund i Perstorp har PPS lång erfarenhet och stor insikt i branschen. Som en del av Axjo Group kommer PPS
att fortsätta utveckla sina produkter med Axjos kunskap i produktutveckling med återvunna material och på så sätt driva hållbarhetsutvecklingen framåt.
I samband med integreringen flyttade PPS sin tillverkning till Gislaved i Småland och produktutvecklingen baseras nu i Axjos toppmoderna produktionsanläggning med stor kapacitet och framstående materialhantering i cirkulära processer. De nya lokalerna ger inte bara utrymme för tillväxt utan bidrar också till en mer hållbar produktutveckling med ett kraftigt
minskat klimatavtryck.
Genom att låta innovation, hållbarhet och effektivitet styra arbetet skapar PPS möjligheter till unika kundprojekt som genererar både mervärde och miljöoptimerade lösningar.
PPS kan genom Greenology Concept vara en del av kundens cirkulära system och hjälpa kunden att vara hållbar hela vägen.

Med kontroll över produktion, verktyg och råvara skapar PPS skräddarsydda lösningar och kan samtidigt erbjuda snabba leveranser tack vare smart lagerhållning av standardprodukter. PPS kan, tillsammans med kunden erbjuda hållbara och klimatsmarta produkter för materialhantering och minska koldioxidavtrycket för en mer hållbar framtid.

För mer information kontakta:
Mats Rabe CSO
mats.rabe@pps.se

Dijana Bjelovuk Customer Service / Sales
dijana.bjelovuk@axjo.com