LAGERANSVARIG

2022-12-22
3013 Divider Om oss

Som nytillskott i Axjo Group gör PPS skillnad för generationer. Vi tillverkar förpackningslösningar utvecklade för att fungera nu och för framtiden i en cirkulär process med hållbarhet i fokus.

Perstorp Plastic System, PPS, har ett av marknadens bredaste utbud inom smådelsförvaring och vi bygger nu ut sortimentet inom handel och logistik. Med bakgrund i Perstorp, där Skandinaviens första plasttillverkning ägde rum i början på 1900-talet, har bolaget lång erfarenhet och stor insikt i branschen.

Som Lageransvarig arbetar du i vårt nystartade logistikcenter som finns i Norden-huset i centrala Gislaved. Bolaget är i en expansiv fas och vi ser stora möjligheter till utökning av verksamheten under kommande år. Du kommer att ansvara för en effektiv lagerhantering som utförs utifrån god ordning och reda, säkerhet, kundservice och leveransprecision.

På PPS lager ansvarar du även för:

  • Fraktbokning
  • In- och utleveranser
  • Plock och packning
  • Kvalitetskontroll
  • Returer och eventuella reklamationer
  • Saldoövervakning

Tjänsten är ny och du får möjligheten att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten genom att utveckla och upprätthålla god leveransprecision för våra kunder. I takt med att verksamheten expanderar kommer även tjänstens innehåll att utökas med personal- och arbetsledningsansvar.

Dina närmsta samarbetsparters är vår innesäljare, säljare och marknadsavdelning för PPS. Du har också ett nära samarbete med lagermedarbetare inom Axjos övriga bolag. Närmsta chef är Supply Chain Manager för Axjo och PPS.

Du som söker har erfarenhet från lagerarbete och är en skicklig truckförare. Du drivs av ordning och reda, är självgående, driven och har en vilja och kunskap att förbättra och optimera flöden och processer i vår anläggning. Du har en god kommunikativ förmåga, är van datoranvändare och hanterar svenska i tal och skrift.

Sista ansökningsdag är 15 januari och intervjuer kan ske löpande. Ansökan skickas till work@axjo.com