Om oss

Med bakgrund i Perstorp, där Skandinaviens första plasttillverkning ägde rum i början på 1900-talet, har vi på PPS lång erfarenhet och stor insikt i branschen. Allt högre krav ställs på hållbara processer och flöden och en produktutveckling med gröna material ska vara en självklarhet. Ett produktsortiment som blir avgörande i det stora hela kräver system för en hållbar process. Optimerade lokaler med energieffektiv tillverkningsutrustning och fokus på smarta flöden i kombination med innovativa produktionsmetoder bidrar till en klimateffektiv tillverkning och ett minimerat resursslöseri.

Vår tillverkning finns i Gislaved där vi också har ett av våra två logistikcenter. Det är viktigt för oss att vara nära våra kunder. Vi har redan idag ett mycket omfattande sortiment och fortsätter att investera löpande i nya produkter för de marknader vi arbetar på.

Som en del av Axjo Group är vi med och förbättrar våra kunders hållbarhetsarbete på både lång och kort sikt. Genom Greenology® Concept kan vi på PPS ta plaståtervinningen till en ny nivå och bistå våra kunder att ta vara på produkter som redan har förbrukat sin livscykel och erbjuda hållbara produkter innovativt framtagna med hänsyn till miljön.